Prijavite se preko spletne prijavnice pri izbranem usposabljanju!

Prijava

Tečaj za voditelja čolna


imageKupujete plovilo ali ga želite najeti in nimate izpita za čoln do 24 m? Na dinamičnih predavanjih se boste naučili osnov navigacije na pomorskih kartah, pravil o izogibanju trčenj na morju, mornarske vozle, spoznali vetrove na Severnem Jadranu, slišali pravila o pomorskih določilih na morju ter izvedeli vse o motorjih na čolnu..

Preberi več


Najem plovil

imageSi želite samostojne plovbe po morju pa nimate lastnega plovila? Pomagamo vam do najema primernega čolna.

Preberi več

Upravljanje z VHF GMDSS postajo

imageKo se s plovilom podamo na morje je pomembno poznavanje pomorske komunikacije z obalnimi postajami kapitanijami, marinami ter z drugimi plovili. Praktično je pomembno poznati nov sistem digitalne radiotelefonije DSC, oddajanja in sprejemanja signala za stisko, pošiljanje varnostnih, nujnih klicev ter komunikacije z drugimi plovili.

Preberi več

Aktivnosti na morju

imageŽelite preživeti aktivne počitnice na morju? Ponujamo vam različna razvedrila. Tečaj jadranja, surfanja, potapljanja in izlet z barko. Izbirate vi!

Preberi več

Šola varne plovbe in mornarske veščine na čolnu

imageTeorija s prakso, to je ključ do varnega upravljanja s plovilom. Plovba z motornim čolnom zahteva izkušenost in znanje, kar nam samo teoretični del izpita za voditelja čolna ne omogoča. Vabimo vas, da pod mentorstvom izkušenih pomorščakov pridobite nove izkušnje.

Preberi več

Navtična literatura

imageZa pomoč pri učenju in tudi za nadgradnjo vaših znanj smo izdali dva priročnika, ki sta prva tovrstna v slovenskem jeziku - Mornarski vozli in Priročnik VHF DSC.

Preberi več