O nas

Osnovna dejavnost  je navtično izobraževanje, organizacija in usposabljanje kandidatov za pridobitev mednarodnih pooblastil za upravljanje s čolnom in VHF GMDSS radijsko postajo ter svetovanje s področja pomorstva, inštrukcije na čolnih, osvežitveni tečaji za navtike ter šola jadranja za odrasle  Organizacijo in usposabljanja vodi  Bojana Ljubec, mag. pomorstva – strokovnim nazivom „častnica krova trgovske mornarice RS na ladjah z BT 500 ali več“ z nekaj letnimi izkušnjami tako v čezoceanski plovbi na tovorni ladji, kakor tudi v veliki obalni plovbi na potniških ladjah ter jadranjem!

Šolo jadranja, kot nadgradnja teorije,  vodi Tomi Davidovič, povezan z morjem že od otroških let, kjer si je izkušnje nabiral….

V zadnjih letih je dejavnost usmerjena tudi v boj zoper morskih odpadkov in osveščanje, zato sodelujemo kot posamezniki v projektih povezanih na monitoring morskih odpadkov v slovenskem morju.

Vizija usposabljanj

Za varno in prijetno zaupanja vredno vožnjo z barko, čolnom ali jadrnico je vsekakor potrebno določeno znanje, poznavanje predpisov in izkušenost.

Naša usposabljanja so pripravljena ob upoštevanju predhodnih znanj in dinamičnega principa, kar pomeni, da je potrebno osvojiti teorijo in se podati tudi v samo prakso. Tako pripravljeni pristopite na izpit in ste pripravljeni na samostojno plovbo.

Prav tako je pristop do naših strank diskreten in individualen, kajti le tako se poda znanje na kvaliteten in učinkovit način. Ob tem zagotavljamo skoraj stoodstotno uspešnost pri opravljanju izpita kakor tudi pri nadaljni samostojni plovbi glede na predhodne izkušnje posameznika.