Mnenja naših strank

Rad bi se zahvalil za izvrstno izveden tečaj in ponavljanje pred izpitov. Tečaj je bil res super in naučil sem se veliko več, kot pa sem pričakoval. Z R. sva izpit naredila. Sicer je skoraj malo zaškripalo pri predpisih (treba bo malo posodobiti skripto za notranje vode, razlika je v tem, kaj moraš registrirati pri notranjih vodah in morju, to ne piše v skripti), ostalo pa je šlo brez problema. M.B.

Lep pozdrav, zahvaljujem se vam za vaš trud, ki ste ga vložili na predavanjih. Obrodil je z uspehom na izpitu. Veliko sem se naučil, še več se moram. To je seveda sedaj odvisno od mene, vi ste mi dali dobro osnovo, zato se vam še enkrat zahvaljujem. J.Š.

Opravil sem test brez tezav tako da sedaj samo se cakam na posto 🙂 Resnicno hvala za pomoc in super in zabavne instrukcije! M.T.

 

Še enkrat hvala v imenu vseh, bilo je res enkratno, moram reči v imenu vseh , da  D.  res obvlada jadranje, predvsem pa se je izkazal kot izreden pedagog pri 12 letnem otroku. Vsi smo izredno uživali in upam, da smo se tudi kaj naučili, predvsem pa smo se odločili, da če bo le vreme, gremo septembra ponovno..M.V.

 

Pozdravljena, z veseljem vam sporočam, da sva s partnerjem uspešno opravila izpit.
Hvala za res prijetna predavanja in obilo uspeha še naprej. P

Evo, opravljeno z moje strani.Hvala.Morda še največ težav se mi zdi, da s(m)o vsi imeli z meteorologijo, vetrovi in oblaki. Morda za kakšno prihodnjo skupino nekaj več poudarka na tem. Sicer pa je bila na videz stroga komisija nekako dovolj popustljiva. T.S.

Hvala za vse! Za gradivo in za prizadevanje za ustrezen termin.T.U.

Rada bi se vam zahvalila za vse, bili ste res super! Sicer pa – kapetanski pozdrav! 🙂 A.S.

Tečaj je bil super in sem se marsikaj novega naučil. Tudi inštruktor nam je posredoval informacije, ki bi nam lahko prav prišle pri naši samostojni vožnji (J.P)


ŠVP je uspela,pridobil sem dodatno znanje in samozavest ,ki je potrebno za varno plovbo,
rečem lahko samo odlično.Hvala! (D.)

V imenu vseh stirih fantov se vam se enkrat zahvaljujem za vso prijaznost, tako vas kot tudi instruktorja Jana.

Vceraj je bil en prekrasen dan in mislim, da smo se zelo veliko naucili tudi prakticnega dela voditelja colna. Zelo bi pohvalil Jana, saj nam je posredoval veliko prakticnih nasvetov, ki nam bodo vsekakor prisli prav pri upravljanju colna.(B.G.)

 

POZDRAVLJENI, MORAM VAM JAVITI, DA SMO OPRAVILI IZPIT ZA VODITELJA ČOLNA.OBA SE LEPO ZAHVALJUJEVA ZA IZČRPNO PODANO SNOV TER ZA RES DOBRO GRADIVO. K.P.

Torej, kot vam je verjetno znano, sem uspešno opravila izpit. Tako da se zahvaljujem za učinkovito pomoč pri pripravi. K.K.

Zdravo,hvala lepa tudi za vaš trud. J.C.

Živjo, včeraj padel izpit, ne midva 🙂 Hvala lepa za vse. U.H.

 

Bi tudi vi radi izrazili svoje mnenje? Potem nam lahko anonimno preko spletnega obrazca pošljete sporočilo.